NL

In English: Succes stories from Ukraine (2): Letter K dresses

Binnen deze rubriek nemen we een bedrijf onder de loep dat profiteert van de veranderende economie en de handel met West Europa. Vandaag Letter K: business dresses.


"Elk bedrijf dame weet hoe moeilijk het is om de perfecte kantoor jurk te kopen - de jurk, die niet alleen voldoet aan de dress code, maar die ook wijst op de individualiteit van de draagster"

 

New logo letterk 250px ukr


Letter K - is een nieuwe Oekraïense producent van business jurken. Ons doel is om uitstekende producten te bieden die uw dagelijkse leven op kantoor makkelijker zullen maken en schoonheid creëren. We weten dat het bedrijfsleven vrouwelijk kan zijn! En we willen u helpen jezelf altijd mooi te voelen - wanneer U moeilijke projecten en business plannen moet begeleiden en deel moet nemen aan uitdagende onderhandelingen. Alle jurken zijn gemaakt in Kiev. We zetten al onze liefde en vaardigheden om in mooie creaties.


Dit is de "over ons" sectie van de Brief K kleding merk. Een succesvolle start-up in de designer wereld. Wat is het verhaal achter dit succes? We waren nieuwsgierig en verkenden het succes van Letter K dat een hoog groei potentieel in de designer branche heeft.


Het verhaal achter Letter-K


De eigenaresse werkte bij een accountantskantoor en leidde een afdeling bij een grote bank. Ze had een zeer interessante baan, maar op een gegeven moment wilde zich meer richten op haar hobby – het ontwerpen van jurken. Dus het idee was er om Letter K. Te starten.


"Ik besloot me te concentreren op zakelijke jurken, omdat ik vond dat bij een bedrijf een vrouw heel erg spectaculair en tegelijkertijd professioneel moeten lijken. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is in Kiev om een jurk te vinden die geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten, van hoge kwaliteit is en de vrouwelijke individualiteit benadrukt. Dit inspireerde mij om mijn kledingmerk te creëren.
"Ik heb gestudeerd aan de Economische Universiteit in Odessa en begon mijn cariere bij een bank. Dus ik wilde met dus echt concentreren het gebruik van wiskundige methoden in de economie en een carrière in de bank opbouwen. Ik heb me toen eerst ingeschreven in de masteropleiding in de Kiev-Mohyla Academy (nu de Kiev School of Economics) maar nu is er een andere droom. "Mijn start-kapitaal was klein. 5000 Dollars maar. Gedeeltelijk prive geleend.
"Het moeilijkste in de eerste periode was het idee dat het een gok zou blijven. Vanaf het begin, heb ik besloten om zich te specialiseren in business jurken. Ik wil graag een bedrijf vrouwelijker maken. We hebben al een vaste klant, waarvoor wij de eerste keus zijn geworden bij het kopen van zakelijke kleding. "


Productie lokaal


Alle jurken zijn gemaakt in Kiev, de voorkeur is er voor natuurlijke stoffen: die zijn een lust voor het lichaam en het product wordt eleganter. Nu gebruiken we Italiaanse productie stoffen (soms uit Turkije). Op dit moment zouden we heel graag een hoogwaardige stofproducenten in de Oekraïne vinden en ik ben nu bezig met een zoektocht. Ik kijk uit naar onze samenwerking!
Ik denk dat de zaken doen in Oekraïne in principe moeilijk te organiseren is. Ik moet de hele dag aandacht besteden aan mogelijke problemen. Maar ik ben geneigd om te kijken naar het totaalplaatje zodat het probleem kan worden opgelost. Hier speelt mijn ervaring bij grote bedrijven een rol..
Daarnaast ben ik mijn droom aan het uitvoeren; dit is een zeer sterke motivatie om zaken te doen. De klanten van de Brief K kennen ons in de eerste plaats via "mond tot mond". De eerste klanten waren vooral mijn vroegere collega's. We hebben nu besloten al ons nieuws te publiceren op een pagina op Facebook. Volg ons, want het is de makkelijkste en snelste manier om meer te weten te komen over onze nieuwe producten.
Onze klanten – dames die met succes een carrière hebben opgebouwd, maar niet vergeten zijn hun vrouwelijkheid en schoonheid te tonen. Leeftijd is geen beperking want er zijn geen beperkingen in de carrière prestaties en in het verlangen om jezelf te zien als elegante zakelijke vrouw.

letter K 2


Over de eigenaar:


Persoonlijk motto: "De weg van duizend mijl begint met de eerste stap." De eerste stappen zijn altijd de beste in het hele complex. Het is deze Chinese wijsheid die me helpt te beslissen. Eenmaal gestopt met werken op kantoor, realiseerde ik me dat het werk zelf veel zelfdiscipline vergt. Vroeg wakker worden is belangrijk. Ik probeer altijd om de zonsopgang te vangen. In de winter is dat makkelijker :) Morning yoga of joggen. Dit is het moment waarop je je energie op kan slaan voor de gehele dag.


Al onze jurken zijn gemaakt in beperkte hoeveelheden. Dus u kunt er zeker van dat uw jurk uniek is en uw stijl en imago weerspiegelt. Wij gebruiken alleen hoogwaardige stoffen en strenge controle van het productieproces.
Contact Information:


Online-shop
“Letter K”
+38(050) 737-98-93
Show room: 4a Klovsky descent, Kyiv, Ukraine
+38(050) 737-98-94
(Tue-Fri: 16.00 – 20.00, Sat: 12.00 – 18.00)

http://letterk.com.ua/
facebook.com/officedresses